×
Facebook
Vakantieparken in Europa

EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug

Algemeen:

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug bij velen beter bekend onder de eerdere naam ‘Allurepark Laag Kanje’ vindt u in Maarn. Veel comfort en een veelzijdige beleving, dit vakantiepark is niet te verwarren met een ander bungalowpark. Het vakantiepark bevindt zich midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Door de hoogteverschillen in De Utrechtse Heuvelrug leent de omgeving zich voor avonturen te voet of op de fiets. Maar niet alleen het natuurgebied is reden om dit park te bezoeken, ook dorpen en kastelen om het resort heen zijn echte blikvangers.
Plaats:
Maarn

Parkfaciliteiten:

Wist u dat de Utrechtse Heuvelrug een plek is om eindeloos te kunnen toeren? Huur op het park een fiets of E-chopper om alles te ontdekken! Op mooie zonnige dagen kunt u bijvoorbeeld een stop maken bij het Bosbad Henschotermeer, neem een duik om even lekker af te koelen. Voor de regenachtige en koude dagen in Nederland is er een volledig vernieuwd binnenzwembad. Een plek waar u heerlijk kunt zwemmen en jong en oud diverse activiteiten kunnen ondernemen. Ook de vakantiehuisjes en bungalows zijn voorzien van diverse faciliteiten: van bubbelbaden tot extra veel speelattributen voor de kinderen. Omdat het vakantiepark vrij nieuw is, worden de faciliteiten met het jaar uitgebreid.

Kinderfaciliteiten EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug
Tijdens alle schoolvakanties en regelmatig in de weekenden is op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug, speciaal voor de kinderen, kinderanimatie aanwezig. Verschillende leeftijdscategorieën hebben hun eigen animatieteam! Verder kunnen de kinderen zich vermaken in de outdoor speeltuin of op de vele speeltoestellen die het park rijk is.

Restaurants EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug
Het restaurant heeft een Hollands-Franse keuken met menu uitstapjes naar andere smaken, zoals de Italiaanse keuken. Voor velen een herkenbaar menu om van te genieten. Ook kunt u na een lange dag neerstrijken op het grote terras voor een heerlijk drankje.

Kinderen
  • Kinderclub begeleid alleen in de vakanties
  • Speeltuin
Algemeen
  • Receptie
Sport
  • Fietsverhuur
  • Sportveld(en) voor diverse sporten
Zwemmen
  • Binnenzwembad
  • Pierenbad

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Door de centrale ligging van dit vakantiepark heeft ook de directe omgeving een hoop te bieden. Maak een dag een uitstapje naar de gezellige, prachtige stad Utrecht, of ga voor een dagje cultuursnuiven naar Amersfoort. Met het hele gezin er op uit? Bezoek Ouwehands dierenpark.

Foto's algemeen: