×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Novasol Ferienpark Müritz

Algemeen:

Ferienpark Müritz biedt alle ingrediënten voor een veelzijdige vakantie! Ferienpark Müritz heeft een prachtige ligging aan het meer van Müritz in de Duitse regio Mecklenburgische Seenplatte. Deze regio staat vooral bekend om de prachtige natuur en het vele water waar diverse watersporten beoefend kunnen worden. Op dit vakantiepark heeft u de keuze uit een appartement of luxe vakantiewoning.
Gebied:
Duitsland, Noord-Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern
Plaats:
Rechlin

Parkfaciliteiten:

Op Ferienpark Müritz kunt u fietsen huren, ideaal om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Daarnaast is er een jachthaven aanwezig en met de ‘Witte Vloot’ maakt u de mooiste boottochten. Is het mooi weer? Ga dan beachvolleyballen op het beachvolleyveld.
Kinderfaciliteiten Ferienpark Müritz In het hoogseizoen verzorgd Ferienpark Müritz een afwisselend animatieprogramma voor zowel de jonge als wat oudere kinderen. Daarnaast beschikt het park over twee speeltuinen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.
Restaurants Ferienpark Müritz Neem plaats in het restaurant van Ferienpark Müritz en geniet hier van een hapje en drankje. Ook is er een gezellige bistro te vinden en is er een bar aan het strand van het meer. Ferienpark Müritz beschikt over een broodjesservice voor een dagelijks vers ontbijt.

Kinderen
  • Speeltuin
Algemeen
  • Jachthaven
  • Mini-market
  • Receptie
Zwemmen
  • Zwemvijver met strand

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

Op Ferienpark Müritz vindt u een halte waar de Nationalparkbus stopt. Deze rijdt direct naar het Nationaal Park. Geniet hier van de prachtige natuur tijdens een heerlijke wandeling. Daarnaast is een uitstapje naar Tiergarten Neustrelitz een absolute aanrader. Bewonder hier de 72 diersoorten en geniet van een leuke dag voor zowel jong als oud. Heeft u wat langer de tijd? Maak dan een uitstapje naar de Duitse hoofdstad Berlijn! Deze stad ligt op slechts 1,5 uur reizen met de trein van Ferienpark Müritz. Ontdek de vele bezienswaardigheden zoals de Berliner Dom, Checkpoint Charlie en het Rijksdaggebouw of ga hier uitgebreid winkelen.

Foto's algemeen: