×
Facebook
Vakantieparken in Europa

Roompot Lakeside Resort Brielle

Algemeen:

Roompot Lakeside Resort Brielle ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, niet ver van de vestingstad Brielle en het Brielse Meer. Laat u betoveren door de moderne flair van het volledig duurzame vakantiepark en geniet van een afwisselend verblijf met een mix van culturele, natuurlijke en stedelijke invloeden.
Plaats:
Zwartewaal

Parkfaciliteiten:

Het bijzondere van het vakantiepark Roompot Lakeside Resort Brielle is de consequent duurzame bouw van het gehele complex. De betonnen fundering, de houten gevels en de gasloze levering van de woningen zijn gebouwd in de geest van een duurzame toekomst. In totaal 160 herstellingsoorden met verschillende typen 4 tot 8 persoonswoningen kenmerken het complex. Alle ultramoderne accommodaties voldoen aan uw wensen en zijn voorzien van een gemeubileerde woonkamer met vloerverwarming en tv, een compleet ingerichte keuken met combimagnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en vaatwasser, gratis wifi en een moderne badkamer. Op het inpandige terras met tuinmeubelen en een loungeset kunt u optimaal genieten van uw vakantie. Sommige accommodaties bieden een prachtig uitzicht op het Brielse Meer. Verder is er een gratis centrale parkeerplaats en een hoofdgebouw met servicepunt, fietsverhuur en restaurant op het terrein. Restaurant Roompot Lakeside Resort Brielle Het eigen restaurant nodigt u uit voor diverse en gevarieerde maaltijden.

Kinderen
  • Kinderclub begeleid alleen in de vakanties
  • Speeltuin
Algemeen
  • Bar
  • Wasserette
Sport
  • Fietsverhuur

Kaart:

De ligging van het vakantiepark op deze digitale kaart is soms gebaseerd op het centrum van de plaats waar deze ligt. De getoonde ligging kan dus afwijken van de werkelijke ligging.
Routebeschrijving:

Omgeving:

De unieke ligging van het vakantiepark in de directe omgeving van het Brielse Meer zorgt voor een verscheidenheid aan sportieve activiteiten zoals surfen, kat, zwemmen of kanoën. Bezoek in ieder geval het stadje Brielle, dat op slechts 5 km afstand ligt. De vestingwerken van Brielle behoren tot de best bewaarde van Nederland en zijn zeker een bezoek waard. De vele straatjes, winkels en terrassen nodigen uit tot verpozen. In slechts 45 minuten rijden bereikt u de prachtige havenstad Rotterdam, Delft en Den Haag. De duinen van Voorne liggen op ongeveer 30 minuten afstand.

Foto's algemeen: